Adresa
V kolikor imate kodo za rezervacijo, jo vpišite tukaj
  Videli boste posebne cene in popuste, katere smo pripravili za Vas.

Več kot 15 let veselja na potovanjih . . .

. . . skupina NIKAL in njene evropske podružnice!

Turistična agencija Nikal d.o.o. je bila ustanovljena leta 2011 in se je od ustanovitve uveljavila kot vodilna agencija za potovanja po Turčiji, Španiji, Portugalski, Združenih arabskih emiratih, Tajski in drugod. Nikal d.o.o. je del skupine Nikal Travel Group B.V. s sedežem v Rotterdamu, Nizozemska.

Turistična agencija Nikal izvaja atraktivna potovanja po Turčiji in Španiji. Ne glede na destinacijo ali vrsto potovanja, posvečamo posebno pozornost najvišji kvaliteti, s primernimi vrhunskimi hoteli in skrbjo za naše potnike.
 
Lastni čarter poleti, z odhodnega letališča Ljubljana, omogočajo enostaven in udoben prevoz do daljnih  destinacij. Zanesljivi prevozi z modernimi in klimatiziranimi avtobusi po deželah Vašega potovanja, zagotavljajo sproščeno odvijanje programa.

Tako brez stresa prispete na cilj Vašega potovanja. Naši izkušeni vodniki, v sodelovanju s preverjenimi lokalnimi agencijami, organizirajo še izredno zanimive izlete na destinacijah.
Z našimi cenami si vsakdo lahko privošči potovanje! Zaradi dolgoletnega sodelovanja z našimi partnerji in sponzorji, smo si zagotovili neprimerljivo razmerje med ceno in kvaliteto na naših potovanjih. V kolikor nas še ne poznate - preizkusite nas. Dovolite nam, da Vas razvajamo in si zagotovite Vaše sanjsko potovanje.

Prijeten dopust in nepozabno potovanje Vam želi

EKIPA AGENCIJE NIKAL
 

Nekaj mnenj iz številnih pisem naših potnikov . . .  

. . . kaj so povedali naši potniki po povratku s potovanja z agencijo NIKAL.

Najprej pohvala za odličen izlet. Morda sva imela z ženo ponovno srečo, toda dobila sva avtobus z odličnim parom vodnikov: Mirki in Çem. Delovala sta kot najbolj uigran par. Çem kot pravi ekspert za logistiko, Mirki pa kot neizčrpen vir informacij in vedno pripravljen poskrbeti za prijetno vzdušje. Videli smo vse zanimivo, za več bi potrebovali teden. Dolina Ihlara in potem podzemno mesto sta češnji na torti. Še enkrat hvala in dosti uspešnih potovanj!
                                                                                       Ljubo P.
Ne morem,da se vam ne zahvalim za tako enkratno potovanje v Turčijo , smer Istanbul. Še nisem doživela tako prijetnega potovanja in takšne organizacije, da ne omenim vodiča Dejana, ki nam je vsak dan popestril z znanjem o zgodovini, posvetil se je potnikom, nas zabaval, skratka nimam besed.  Še sedaj sem pod vtisom tega potovanja. Še bom potovala z vašo agencijo. Želim vam še veliko uspeha, saj s takšno organizacijo boste prav gotovo zelo uspešni.
Marina G.
Včeraj sva se z ženo vrnila s potovanja po Turčiji, v Antaliji, Lykiji, Efez … in sem čutil veselje, ne le potrebo, da pohvalim vašo agencijo za odlično organizacijo, profesionalno in kvalitetno delo vseh, ki ste vključeni v ta produkt. Dober in enostaven sprejem celo za prav nič izkušene s potovanji in za vse starosti, odlični so bili turški turistični in gostinski delavci, vodnik, šofer, izjemno dobra, prijazna, sposobna in kvalitetna, skratka vrhunsko profesionalna vodička Romana. Skratka, iz izkušenj lahko rečem odlično! Profesionalno!
                                                                                     Janko S.
Pravkar sva se vrnila s potovanja po Kapadokiji. Ne bom veliko pisal samo to, da je bilo potovanje odlično ne samo odlično ampak vrhunsko. Posebej bi pa rad pohvalil super vodiča Alija in vodičko Špelo, koliko ta punca ve o Turčiji na pamet to je samo občudovanja vredno in kakšno lepo vzdušje napravita ta dva vodiča, zato še enkrat hvala za lepo potovanje. Vsakemu priporočamo potovanje z agencijo NIKAL, midva bova naslednjič sigurno potovala z Vami.                             
                                                                                        Robi U.
Bila sva na potovanju Istanbul-Antalya…. 12.-19.3.2015 in sva se imela zelo lepo…. Vse pohvale organizaciji in izbiri destinacij in hotelov na tej poti….. res odlično razmerje med ceno in kvaliteto…. Še posebej gre pohvala odličnemu vodiču Dejanu z izredno veliko znanja in odličnim vodenjem….. res smo ga z veseljem poslušali…… HVALA ŠE ENKRAT…. Se vidimo spet.
                                                                                   Matjaž H.
Prvič sva potovala z vašo agencijo in bila prijetno presenečena.  Ko potuješ prvič z neko agencijo se sprašuješ kako bo. Naj vas pohvaliva.  Organizacija odlična, še bolj naju je pa navdušila vaša sodelavka Tinkara. Predstavitev Španije je bila enkratna, ne dolgočasna, ne predolga, ne prekratka. Če si v prostem času želel še kaj videti, si bil usmerjen. Ob napotkih  Tinkare sva vse zadeve našla, tako, da sva s sprehodila po obzidju Girone, v Madridu sva si ogledala Picassovo Gvernico ……. Nad Španijo sva bila navdušena. Še enkrat vsa pohvala Tinkari in upam, da se še kdaj vidimo.
Lojze R.
Danes zjutraj smo se vrnili s potovanja po Likiji, sicer utrujeni ampak zelo zadovoljni. Organizacija je bila na res visokem nivoju, hoteli nad pričakovanjem, hrana obilna in okusna, videli in izkusili pa smo bistveno več, kot smo si predstavljali, da bomo. Zelo moramo pohvaliti našo vodičko Deniso, res bi težko našli boljšo – tako po predanosti in poznavanju Turčije kot po prijaznosti in ustrežljivosti. Prav tako vse pohvale tudi turškemu vodiču Hasanu in seveda našemu šoferju Jakubu. Skratka, cela ekipa se je zelo portudila, da nam bo to potovanje ostalo v res lepem spominu.
                                                                                     Helena Ž.

 
V času od 6. 10. 2012 do 13. 10. 2012 sva se udeležila potovanja po zahodni obali Turčije – od Istanbula do Antalije, ki ga je organizirala vaša agencija. Bila sva zelo zadovoljna. V osmih dneh smo prepotovali okrog 1600 km, videli in doživeli veliko zanimivega, spali in jedli v najboljših hotelih in okusili tudi lokalno kulinariko. Skratka, celo potovanje je bilo res takšno kot je v ponudbi zagotavljala vaša agencija. Posebej sva bila navdušena nad vodenjem potovanja, ki je bilo brezhibno. Gospa Silvija je izvrstna vodička. Skupaj s svojim turškim kolegom Sezarom je poskrbela za odlično organizacijo potovanja in hkrati za razumljivo in preprosto, vendar strokovno predstavitev vseh kulturnih znamenitosti in drugih zanimivosti, ki smo si jih ogledali na poti. Pohvaliti morava tudi šoferja avtobusa. Njegova vožnja je bila varna in zelo prijetna. Torej, najlepša hvala in nasvidenje!
                                                                    Darinka in Janez P.
Minila bosta že dva tedna od vrnitve s čudovitega popotovanja po Turčiji. Ob ogledu fotografij in pogovoru s prijatelji in družino sva z ženo ugotovila, da že dolgo časa nisva bila na tako dobro organiziranem in odlično vodenem popotovanju. Vsa čast in kapo dol za vašega sodelavca Dejana, saj nam je na priljuden in strokovno podkovan obisk mest in zgodovinskih spomenikov z obilo humorja predstavil in opisal dogajanja v preteklosti in seveda tudi realno sedanjost. Z veseljem se bova udeležila še kakega podobnega popotovanja.     
                                                                                    Marija P. 
Zadovoljstvo potnikov
" Zelo dobro "
zanesljivost | prijaznost | usposobljenost

Raziskava Nikal d.o.o.
Skupna ocena: 4,51
Za Vas smo preverili!
 • + zanesljivost
 • + prijaznost
 • + usposobljenost
 • + zadovoljstvo potnikov
 • ----------------------------
  = Skupna ocena: 4,51

 • Zaupajte nam tudi Vi!
Delovni čas
 • Za vsa vprašanja in informacije pokličite
 • na brezplačno telefonsko številko od
 • ponedeljka do petka med 8:00 in 20:00
 • uro ter v soboto med 8:00 in 14:00 uro!
 •  
 •   080 72 57
 •  
 • Veselimo se Vašega klica!
Kontaktni podatki
 • NIKAL  d.o.o.
  Zagrebška c. 40A
  2000 Maribor

  Tel.: 02 330 03 90
  E-Mail: info@nikal.si
 • Delovni čas poslovalnice
  pon.-pet. 8:00-16:00.